Do góry

Pasta fresca w NOLIO


admin 05-11-2015 ,

Ponieważ naszą misją jest promocja kultury jedzenia i rodzinnego biesiadowania, i ponieważ inspirujemy się włoskim stylem bycia, nasze menu to nie tylko pizza. Karta w Nolio skomponowana jest tak, jak włoski obiad, celebrowany godzinami i składający się z wielu dań i nie mogło w niej zabraknąć makaronów. 🙂

Wszystkie nasze makarony to pasta fresca, czyli świeży, domowy makaron, który robimy samodzielnie w NOLIO z dwóch typów włoskiej mąki:

• MOLINO CAPUTO typ 00 PASTA FRESCA E GNOCCHI – wysokoglutenowa
• MOLINO CAPUTO SEMOLINA – z pszenicy durum

Nasze pasty jajeczne z mąki pszennej typu 00 to:

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – pasta fresca tagiatele

 

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – pasta fresca ravioli

 

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – pasta fresca raviolo

 

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – gniocchi

 

Nasze pasty z semoliny, bez jaj, to:

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – bigoli

 

Restauracja NOLIO
Restauracja NOLIO – casarecce

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *