Kanapki Nolio w domowej foccacii

Kanapka Pulled Pork

Jedną z naszych propozycji na tegorocznego Sylwestra i Nowy Rok są kanapki NOLIO. Podajemy je na ciepło, w domowej foccacci, z niezwykłymi frytkami z polenty i majonezem do wyboru – parmezanowym lub z Nduji. Mamy nadzieję, że dadzą Wam tyle radości w tych trudnych czasach, ile dały nam 🙂 A wtedy zostaną z nami i z Wami na dłużej, na przykład całą tegoroczną zimę. Bo wydają nam się idealne – na imprezę, po imprezie i bez imprezy.

Na początek mamy dla Was 5 rodzajów kanapek Nolio:

  • PARMIGIANA /W/ – 33
    bakłażan, pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, Parmigiano Reggiano DOP, rukola
  • MAC AND CHEESE – 35
    panierowany i smażony makaron w sosie serowym, majonez z tapenadą, sałata rzymska, cebula czerwona z Tropei
  • PASTRAMI – 35
    pastrami, Parmigiano Reggiano DOP, peklowana dynia, majonez parmezanowy, rukola
  • PULLED PORK – 35
    konfitowana wieprzowina, domowy sos barbecue, peklowana cukinia, ser Taleggio DOP, salami Spianata Calabrese Piccante
  • TUŃCZYK – 37
    tuńczyk medium rare, pasta z batata, chilli i kolendry z masłem, radicchio, majonez z bergamotki

 

Skomentuj

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *