Jedną z naszych propozycji na tegorocznego Sylwestra i Nowy Rok są kanapki NOLIO. Podajemy je na ciepło, w domowej foccacci, z niezwykłymi frytkami z polenty i majonezem do wyboru – parmezanowym lub z Nduji. Mamy nadzieję, że dadzą Wam tyle radości w tych trudnych czasach, ile dały nam 🙂 A wtedy zostaną z nami i z Wami na dłużej, na przykład całą tegoroczną zimę. Bo wydają nam się idealne – na imprezę, po imprezie i bez imprezy.
Na początek mamy dla Was 5 rodzajów kanapek Nolio:
- PARMIGIANA /W/ – 33
bakłażan, pomidory San Marzano DOP, mozzarella di bufala Campana DOP, Parmigiano Reggiano DOP, rukola - MAC AND CHEESE – 35
panierowany i smażony makaron w sosie serowym, majonez z tapenadą, sałata rzymska, cebula czerwona z Tropei - PASTRAMI – 35
pastrami, Parmigiano Reggiano DOP, peklowana dynia, majonez parmezanowy, rukola - PULLED PORK – 35
konfitowana wieprzowina, domowy sos barbecue, peklowana cukinia, ser Taleggio DOP, salami Spianata Calabrese Piccante - TUŃCZYK – 37
tuńczyk medium rare, pasta z batata, chilli i kolendry z masłem, radicchio, majonez z bergamotki