#NolioWDomu na Święta
Na Wielkanoc proponujemy Wam dwa zupełnie nowe smaki pierożków, które łączą polskie i włoskie wielkanocne tradycje kulinarne. Mamy dla Was sardyńskie culurgiones, pachnące żurkiem i parmezanem. Oraz klasyczne włoskie ravioli wypełnione delikatną jagnięciną. Czy wiecie, że jagnięcina jest podawana na wielkanocny obiad w całych Włoszech, choć w każdym regionie w inny sposób.
Pierożki są dostępne przez cały przedświąteczny tydzień oraz w Wielki Poniedziałek. Możecie również zamówić pierożki – zarówno te wielkanocne, jak i każde inne z naszej oferty, z wyprzedzeniem i odebrać od nas w przedświąteczny piątek. W sobotę i wielkanocną niedzielę będziemy zamknięci.
UWAGA! Możemy dostarczyć Wasze zamówienie do domu, na dokładnie tych samych zasadach, na jakich realizujemy nasze dostawy. Szczegóły znajdziecie tutaj: https://nolio.pl/menu/menu-na-wynos-i-z-dostawa/.
Oferta
Culurgiones wielkanocne
Skład
Pierożki culurgiones, ziemniaki, biała kiełbasa, boczek wędzony, majeranek, cebula, czosnek, sos chrzanowo – parmezanowy, kruszonka borowikowa
Waga netto
ok. 270 g (220 g pierożki z nadzieniem, 40 g sos chrzanowo-parmezanowy, 10 g kruszonka grzybowa)
Cena
25 zł
Ravioli z jagnięciną
Skład
Pierożki ravioli, jagnięcina, groszek zielony, ser Taleggio DOP, czosnek cebula, białe wino, masło palone, ser Piave DOP
Waga netto
ok. 180 g (150 g pierożki z nadzieniem, 20 g masło palone, 10 g ser Piave)
Cena
25 zł
—
Mamy dla Was również ofertę naszych domowych wypieków na Święta, zerknijcie tutaj:
Zapraszamy do składania zamówień, przez messengera lub telefonicznie. Czekamy na Wasze wiadomości! Do usłyszenia!