Od otwarcia Nolio w 2015 roku naszą wielką dumą i noliowym evergreenem jest sernik z ricotty di bufala. W tysiącu różnych odsłon, od początku naszego istnienia pozostaje w naszym menu. To już szósty rok zdobywa Wasze serca, a dla nas pozostaje nieskończonym źródłem inspiracji.
Tym razem przygotowaliśmy zupełnie nową odsłonę sernika, w wersji jakiej go nie znacie. Jest to wydanie świąteczne, z kremem z białej czekolady i maślanymi ciasteczkami. W tym roku macie unikalną okazje, aby zamówić cały świąteczny sernik dla siebie lub swoich bliskich na Święta.
Cennik
- średnica 20 cm | 8 porcji | ok. 1,600 g | 110 zł
- średnica 24 cm | 12 porcji | ok. 2,100 g | 150 zł
Zamówienia
- Ricottę di bufala do wypieczenia serników musimy przywieźć z Włoch. Stąd konieczna jest wcześniejsza rezerwacja sernika.
- Rezerwacje przyjmujemy do czwartku 10.12.2020 do końca dnia.
- Serniki można będzie odbierać z Nolio w przedświąteczną środę, 23.12.2020, od godziny 13.00.
- Niestety nie mamy możliwości wysłania sernika, to cudeńko nie przetrwałoby transportu.